Найден Тенев се радва на спортен кросоувър NISSAN JUKE от VIP клуб

11.06.2018

Късметлията Найден Тенев от град Сливен е новият собственик на спортния кросоувър NISSAN JUKE от VIP клуб на Национална лотария. Победителят получи ключовете за стилната си придобивка, с която занапред ще привлича погледите по градските улици.

"Всеки мъж мечтае да кара нов и хубав автомобил. За мен тази мечта се сбъдна", каза щастливецът.

ВИЖТЕ ВИДЕО СЪС СПЕЧЕЛИЛИЯ

Найден е на 45 години. Работи на жп гарата в град Сливен, като механик по осигурителна техника. Споделя, че не е предполагал, че ще спечели. "В първия момент не повярвах. След като осъзнах, че съм спечелил, се зарадвах. Много е вълнуващо", разказа късметлията.

Найден редовно изпробва късмета си с билетите на Национална лотария. Най-често си купува "Лото+" и "Златните пирамиди".

"Досега нищо не ми се е падало наготово, всичко съм постигал с труд. Това е първата ми голяма печалба", каза още спечелилият и пожела късмет на всички участници.

Следващият месец VIP клуб ще зарадва с нов автомобил пореден късметлия. Новото предложение е градският Hyundai i10, за който можете да изпробвате късмета си до 30 юни. Собственикът на компактната кола ще бъде изтеглен на 2 юли.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay, internity и inmedio.