Победителят във VIP клуб получи ключовете за новия си автомобил Kia Ceed GT Line

15.05.2018

Късметлията Михаил Кръстев от град Пещера получи ключовете за прекрасния автомобил Kia Ceed GT Line, който си спечели от VIP клуб на Национална лотария. Участникът беше изтеглен от жребия на 2 май на живо по NOVA.

"Изпитах голяма радост и не можах да повярвам. Интересното е, че тъкмо се оглеждах за закупуване на нов автомобил", разказа късметлията.

Михаил е на 47 години. Работи като шофьор. Непечелившият билет, който му донесе голямата радост, е "Лото +". Щастливецът сподели, че често изпробва късмета си и с билетите "Златните пирамиди", и "Диамантена 7".

Михаил пожела на всички участници много късмет в игрите на Национална лотария.

Междувременно спортен и стилен Nissan Juke паркира във VIP клуб. Записването е в ход от 1 май и ще продължи до 31 май. Жребият, който ще определи неговия собственик, ще бъде изтеглен на 1 юни.

Късмет на всички участници!

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, HIT, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

Лото игрите може да играете онлайн на www.7777.bg, както и на щандовете на Национална лотария, лото пунктовете, Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, касите на EasyPay, FastPay, internity и inmedio.