Истински празник на късмета на звездния мач между Дрийм тийма на Барса и отбора на Стоичков

21.09.2017

Национална лотария създаде истински празник на късмета и раздаде уникални награди на посетителите на звездния мач между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков на 20 септември. Паметният сблъсък в Стара Загора, който се проведе с подкрепата на Национална лотария, се превърна в неповторимо шоу и събра на стадион „Берое“ едни от най-великите футболни легенди.

В деня на историческия мач всички посетители бяха късметлии. Феновете на футбола имаха възможност да се сдобият с новата книга на Христо Стоичков „Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8“ с автограф, тениски с лика на Камата, чаши, тефтери с химикалки, топки, екипи и шалчета от мача. Те грабнаха и страхотни бонуси от 5 до 100 лева за игра онлайн на сайта на Национална лотария 7777.bg, където ги очаква много забавление и огромни печалби.

В Стара Загора, който определено е един от късметлийските градове в страната, са спечелени печалби за над 40 000 000 лева от Национална лотария. Само преди месец в „града на липите“ падна джакпотът от 3 000 000 лева в играта „Големият джакпот“. Фантастичната сума беше спечелена от старозагорката Нели Христова.

В уникалното по рода си спортно събитие отборът на Христо Стоичков и Дрийм тийма на Барселона завършиха 3:2 пред изпълнените трибуни на стадиона под парк Аязмото. Зрителите станаха свидетели на истинско шоу, което направиха едни от най-големите легенди във футбола.

С подкрепата за историческия сблъсък Национална лотария продължава своята инициатива под надслов „Подкрепя таланта“, която се фокусира върху създаването на нови възможности за талантите на България и всички, които искат да постигнат големи успехи.