Пенка Василева: Екскурзията в Тайланд беше едно от най-хубавите ми преживявания

16.09.2017

Турнето на Национална лотария премина и през град Велико Търново в предаването на 16 септември по NOVA. Там екипът ни провери за какво харчи печалбата си късметлийката Пенка Василева. Тя спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Тайланд като БОНУС печалба от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

 

„Много се радвах, че бях избрана да участвам в тази игра“, каза щастливката. Тя сподели, че е прекарала незабравими дни в Тайланд.

 

„Това беше едно от най-хубавите ми преживявания“, каза Пенка. Тя показа снимки от екскурзията, където е имала възможността да се повози на слон.

 

„Много хора ме поздравиха след предаването и се зарадваха от сърце“, каза щастливката. Тя сподели, че ще спести част от паричната печалба, а на всички участници в Национална лотария пожела много късмет.

 

Следващият късметлия в щедрото телевизионно предаване, от което всеки участник си тръгва с гарантирана печалба, може да сте Вие! Необходимо е да си закупите лотариен билет „Сбъдни мечтите си“, „Лото +“, „Златната 7“, „Мечтаният дом“, „МЕГА МИЛИОНИ“, „Печалба за цял живот“, „Кеш х 10“, „Кеш х 20“, „Кеш х 50“, „Лото 6 от 47“, „Перфектният подарък“, „Супер Лото +“, „Златното съкровище“, „Карибско съкровище“, „Златната мина“, „Коледен календар“, „Подаръци всеки ден“, „Двойни печалби“, „Околосветско пътешествие“ или да участвате в лото игрите „Големият джакпот“, „Лото 6 от 47“ и „Лото 5/35 Златната топка“. Ако печалбата Ви е „Участие в жребиите за ТВ игри”, регистрирайте кода от билета или квитанцията.