Джакпотът от 3 000 000 лева в играта „Големият джакпот“ падна в ръцете на Нели Христова от Стара Загора

22.08.2017

Нели Христова от град Стара Загора е щастливката, в чиито ръце падна джакпотът от 3 000 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Късметлийката позна и шестте печеливши числа, изтеглени на 18 август и така стана седмият милионер от Национална лотария от началото на годината.

 

Нели работи във фабрика за усукване на конци. Щастливката сподели, че първоначално си е купувала лотарийни билети, но впоследствие се е запалила по лото игрите. Така с фиш за 2 лева, попълнен с късметлийските числа 1, 4, 21, 32, 35 и 45, Нели сe сдоби с фантастичните 3 000 000 лева. Тя е пуснала фиша в пункт на Национална лотария в Lafka в град Стара Загора.

 

„Щастлива съм. Еуфорията е голяма“, каза Нели. Чекът за невероятната сума ѝ бе връчен от топ милионера Димитър Митев. Ямболията вече харчи историческия джакпот от 12 милиона лева, който си спечели през март от същата игра.

 

„Започнах да осъзнавам, че ще имам по-спокоен живот и повече възможности“, сподели Нели. С печалбата късметлийката ще подпомогне образованието на двамата си сина, които са студенти и ще си купи ново жилище. Част от парите ще дари на дом за деца, лишени от родителска грижа и за хора в неравностойно положение. Милионерката планира и круиз с колежките си от фабриката, в която работи.

 

„Когато човек знае в какво да вложи парите и как да ги използва, те работят в негова полза“, каза още Нели.

 

А Вие не забравяйте да изпробвате късмета си с любимите си числа, защото джакпотът е презареден с нови 3 000 000 лева. Следващото теглене е тази сряда от 19.45 часа по NOVA.

 

Можете да изпробвате късмета си в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ в интернет на адрес 7777.bg или в пунктовете на Национална лотария в Lafka, избрани бензиностанции Петрол и Shell, каси на EasyPay и FastPay, магазини internity и inmedio. както и на щандовете на Национална лотария.

 

Депозирай