Национална лотария е големият дарител на Клуб 2016 на „Успелите деца” от фондация „Димитър Бербатов“

15.06.2017

Национална лотария осигури присъствието на над 400 талантливи деца и техните родители на мача All Stars 2017

 
По време на грандиозния благотворителен мач All Stars 2017 Национална лотария, която е големият дарител на Клуб 2016 на „Успелите деца на България”, зарадва отличените таланти със специални подаръци. Димитър Бербатов награди най-заслужилите деца от фондацията си със статуетки, а водещите на Национална лотария Рая Пакова и Олга Модева връчиха по един таблет на всички деца, с високи отличия в категориите изкуство, наука и спорт.

„Сега ще имате удоволствието да видите защо наистина сте тук, защо сте дарители за нашите прекрасни деца, които имат много отличия от всички състезания, в които играят“, каза Димитър Бербатов пред зрителите на националния стадион „Васил Левски“.
 
Сред тях бяха над 400 таланти от всички краища на страната, с постижения в изкуствата, науката и спорта през 2016 г. и техните родители. Присъствието им на мача, организиран в тяхна полза, беше осигурено от Национална лотария.

„За мен е изключителна чест да бъда тук. Искам да Ви кажа, че Национална лотария е изключително мотивирана и амбицирана да създава нови възможности и перспективи за младото поколение на България, защото вярваме, че талантливите и добре образовани хора са факторът, който е в основата на развитието на всяка една държава. Уверявам Ви, че няма да спрем с тази наша мисия”, каза Рая Пакова.

В благотворителния мач All Stars 2017 на националния стадион „Васил Левски“ взеха участие най-титулуваните и най-обичаните футболни звезди.