Национална лотария се включва в звездния сблъсък между дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков

18.07.2017

Звездният сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели, който ще зарадва футболните фенове на 20 септември на стадион „Берое“ в Стара Загора, ще се проведе с подкрепата на Национална лотария.

Екипът на Национална лотария подготвя редица изненади не само за публиката на футболния спектакъл, но и за жителите в „града на липите“. С инициативата „Подкрепя таланта“ Национална лотария показва уважението си към Кавалера на Златната топка, както и доказва, че е изключително мотивирана и амбицирана да създава нови възможности за талантите на България.

„Национална лотария винаги ще подкрепя българите, които искат да постигнат успех. Подкрепяме Христо Стоичков, защото вярваме, че заедно можем да мотивираме и вдъхновим младото поколение за постигане на големи успехи“, каза Димитър Ганев, изпълнителен директор на Национална лотария.

Наред с невижданото шоу, богата програма и емоционалните изпълнения, участието на Национална лотария гарантирано ще превърне събитието в истински празник за Стара Загора.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.