Страхотният Citroen C-Elysee от играта на щандовете ни се падна на Борис Методиев от София

17.07.2017

Пет опаковани чека с големите печалби - автомобил Citroen C-Elysee и сумите от 1 000, 2 000, 3 000 и 4 000 лева очакваха петимата победители в играта за откриванията на новите ни щандове. На вълнуващия финал късметлиите получиха привилегията да си изберат по един от чековете, в които се криеха страхотните печалби. Изборът се състоя по реда на изтеглянето им в жребия на 11 юли.

В големия финал участваха Борис Методиев от София, Славка Коруева от Пловдив, Мария Илинова, Никола Костадинов и Десислава Манова от София. Десислава е резервeн участник, тъй като изтеглената от основния жребий Радост Петрова не пазеше своя талон.

След сигнал от водещите Рая Пакова и Маги Томова щастливците разопаковаха късмета си. Ключът за страхотния Citroen C-Elysee отиде в ръцете на Борис Методиев от София. Печалба от 4 000 лева ще харчи Славка Коруева от Пловдив, 3 000 лева си спечели Десислава Манова от София. На чека, който си избра Мария Илинова от София беше изписана сумата от 2 000 лева, а Никола Костадинов от София грабна 1 000 лева.

Късметлията Борис Методиев от София веднага се качи в новата си придобивка и заедно с Рая Пакова разгледаха комфортното возило, което беше паркирано пред офиса на Национална лотария.

Кой е мислел, че колата ще се падне на мен. Много съм щастлив. Цяла нощ не съм спал от вълнение, дали ще си тръгна с парична награда или с прекрасния Citroen“, каза големият късметлия. Борис Методиев е пуснал печелившия си талон на щанда на Национална лотария в магазин „Фантастико“ в гр. София, ж.к. Надежда 3, ул. „Хан Кубрат“ 328.

Славка Коруева, която си спечели страхотната сума от 4 000 лева е участвала в играта на късметлийския щанд в Пловдив, Мол Марково тепе. Десислава Манова е пуснала печелившия талон, който й донесе 3 000 лева отново на щанда в магазин „Фантастико“ ж.к. Надежда 3, ул. „Хан Кубрат“ 328. Мария Илинова и Никола Костадинов, които грабнаха печалби от 2 000 и 1 000 лева, са играли на щандовете на Национална лотария в магазин „Фантастико“ в кв. Студентски град, ул. Акад. Борис Стефанов №12 и магазин „Фантастико“ в жк. Дружба 1, ул. Тирана №3, до бл.2.

Честито на петимата печеливши!