Надежда Михалева изпълни желанията си с печалбата от „МЕГА ДЖАКПОТ“

15.07.2017

В шоуто на 15 юли по NOVA Национална лотария отиде в град Бургас, за да провери осъществила ли е желанията си късметлийката Надежда Михалева. Тя спечели 50 000 лева и 5-дневна почивка за двама до Тайланд от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

 

По време на участието си Надежда сподели, че с парите иска да обзаведе двата си апартамента и съпругът ѝ да спре да работи в чужбина. Няколко месеца по-късно всичко това е изпълнено.

 

С печалбата късметлийката е обзавела единия си апартамент. В момента обзавежда и втория. А на съпруга ѝ вече не се налага да пътува в чужбина и са повече време заедно. „Националната лотария сбъдна една наша мечта, да бъдем по-дълго време заедно“, каза Надежда.

 

Късметлийката и нейният съпруг са се насладили и на 5 вълнуващи дни в страната на усмивките Тайланд. Благодарение на БОНУС печалбата от „МЕГА ДЖАКПОТ“ двамата са разгледали Банкок и плаващия пазар, кралския дворец Гранд Палас и много други впечатляващи забележителности.

 

„Екскурзията е едно страхотно преживяване“, сподели Надежда. Чудесните печалби тя грабна благодарение на билет „Печалба за цял живот“. „Пожелавам си пак да спечеля“, каза късметлийката и добави, че животът на семейството ѝ се е променил много.  

 

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell, ЕКО и SNG, търговски вериги EasyPay, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.