Национална лотария със специална игра на бенефиса на Владо Николов

09.05.2016

Национална лотария бе официален спонсор на историческата среща „Моята игра“ 

Национална лотария изненада зрителите на бенефисния мач на волейболиста Владимир Николов с игра за специални награди. Тя бе проведена в почивката между геймовете на уникалния мач-спектакъл „Моята игра“.

Осем души си спечелиха страхотни спортни награди с автограф на Владо Николов, а един късметлия грабна голямата награда в играта - екскурзия до Рим за двама.

Между първия и втория гейм на мача водещата на Национална лотария Рая Пакова изтегли от специална урна печелившите от предварителния етап на играта. След втория гейм на впечатляващото шоу се проведе и самата игра. Всеки от участниците трябваше да изпълни начален удар. В отсрещното поле бяха обозначени сектори, в които се намираха и наградите - екскурзия до Рим, тениска, топка и шалче, всички с автограф на волейболната легенда Владо Николов.

Участниците определиха наградите си с началния си удар, след попадане на топката в някой от печелившите сектори.  След като никой от тях не успя да уцели полето с екскурзията, водещата изтегли нов късметлия-Николай Николов, който вече стяга багажа за вълнуваща екскурзия до Рим за двама.

"Не бих казал, че съм от хората, които имат голям късмет. Това е първото нещо, което печеля през живота си и много се зарадвах", каза Николай след печалбата. Той не е посещавал Рим до момента.

"Бил съм в Италия веднъж, много ми хареса и се радвам, че ще имам възможност да отида пак, с помощта на Национална лотария", добави още Николай.

Национална лотария бе официален спонсор на бенефисния мач „Моята игра“. 

Бенефисът на Владо Николов бе посветен на благотворителна кауза. Благодарение на приходите от билетите волейболистът дари 50 000 лева на детското онкохематологично отделение на болницата „Свети Георги” в Пловдив.

100 души имаха шанса да се насладят на спортното шоу благодарение на VIP клуб на Национална лотария, след като  50 участници във VIP клуб спечелиха двойни покани за мача.