Коледни бонус печалби
Коледната игра приключи! Тегленето за автомобил Ситроен Elysee ще се проведе на 12 януари.

Как да играя?

От 19. Декември.2016 г. до 3. Януари 2017 г., всеки, който опита късмета си в ЛОТО ИГРИТЕ на Национална лотария със залог на стойност минимум 4 лева, в Лото пунктовете в цялата страна, се включва в игра за страхотни моментни награди и има шанс да спечели чисто нов автомобил или до 100 лева за игра в сайта 7777.bg В най-близкия ЛОТО ПУНКТ може да пуснете Вашия фиш с късметлийски Лото числа и да се включите в играта!

Как ще получа печалбата си?

Празнувайте и тази година с над 128 000 коледни бонус печалби, които може да грабнете веднага! Ако Вашата лото квитанция, Ви е донесла бонус печалба, всичко, което трябва да направите е да покажете квитанцията в Лото пункта и в случай, че там разполагат с тази награда ще получите печалбата си веднага, като касиера ще задържи кавитанцията Ви и ще издаде нова, с която да продължите играта си в Лото тегленията.

Ако сте от късметлиите, които печелят от 5 лева до 100 лева за игра в сайта 7777.bg, трябва да се регистрирате в сайта play.7777.bg и да въведете в страница Моите бонуси, кода, който е отпечатан в празничното каре в долния край на квитанцията. След това може да играете на разнообразните и забавни онлайн игри, да направите залог в спортните събития или да се забавлявате с най-новото казино на живо с крупиета, които разговарят с Вас на български език. Ако печелите участие в жребия за спечелване на чисто нов автомобил Citroen Elysee, просто пазете Вашата квитанция и гледайте жребия, за да знаете дали печелите. (жребият ще се проведе след края на промоцията, до края на Януари 2017г. )

Правила

Коледната промоция стартира на 19. Декември.2016 г. и продължава до 3. Януари 2017 г. или до изчерпване на наградите. Награда се печели на случаен принцип в момента на приемане на залога. Видът на печалбата се обявява на клиента със звук на клиентския монитор и се изписва на квитанцията за приет залог. Наградата си можете да получите срещу валидна печеливша квитанция от лото пункта, в който сте играли или от друг обект, в който се изплащат печалби от лото игри на Национална лотария и има налична спечелената от Вас коледна бонус печалба. Ако не откривате обект, от който да получите печалбата си, свържете се с централата на Национална лотария за информация.

Вижте пълните правила

Нагоре
Последвай късмета си!